Tečajevi

Kids

kids

VRTIĆ

Nastava za djecu od 4 i 5 godina održava se dva puta tjedno po 35 minuta u poslijepodnevnim terminima oko 17.00 sati. Dužina sata optimalna je za djecu te dobi, njihovu koncentraciju i mogućnost praćenja nastave i zadataka učiteljice. U t dobi djeca uče voljeti nastavni materijal, učiti kroz igru i zabavu, prihvaćati obveze te voljeti učionicu.

PREDŠKOLSKI PROGRAM

Predškolski program priprema djecu od 5 i 6 godina za osnovnu školu. Od djece očekujemo poštivanje pravila ponašanja u učionici, izvršavanje zadaća, odgovoran odnos prema priboru za rad te ih tako pripremamo za ugodne i bezbrižne školske dane. S djecom radimo na grafomotorici, upoznavanju s abecedom stranog jezika, pisanju slova, riječi i jednostavnih rečenica, redovitim domaćim zadaćama te konverzaciji. Sve navedeno uklopljeno je u uzbudljivu igru i veselu atmosferu.

Važno je stvoriti dobre temelje i ljubav prema učionici.

Junior

junior

REDOVITI TEČAJEVI KAO NADGRADNJA ŠKOLSKOM PROGRAMU

Tečajevi za osnovnoškolce održavaju se dva puta tjedno po 45 minuta u smjenama ili u stalnim poslijepodnevnim terminima. Učenici se raspoređuju u grupe s obzirom na njihovo predznanje i dob. U nastavi koristimo najmodernije udžbenike i didaktičke materijale te multimediju.

Roditelje tijekom cijele godine izvještavamo o uspjesima i napredovanju djeteta.

INDIVIDUALNA NASTAVA KAO REDOVNI TEČAJ ILI KAO POMOĆ U UČENJU

Za djecu kojoj ne odgovara niti jedan od ponuđenih programa organiziramo nastavu u terminima prema dogovoru. Individualna nastava podrazumijeva posebno prilagođen program. Dva su oblika individualne nastave: poduka ili pomoć pri učenju, tzv. Instrukcije.U individualnoj nastavi, kao i u svim tečajevima, koristimo tradicionalne metode poduke uz multimediju na svakom satu.

Teen

teen

REDOVITI TEČAJEVI ZA STARIJE OSNOVNOŠKOLCE I SREDNJOŠKOLCE

TEEN programi su tečajevi za djecu 6., 7. i 8. razreda te srednjoškolaca čije je težište na mnogo konverzacije, nadogradnji redovitog školskog programa te obradi onih gramatičkih cjelina koje nisu u programu državne škole a zapravo čine onu bitnu razliku između osrednjeg i vrhunskog vladanja stranim jezikom. Grupe se formiraju prema uzrastu i stupnju znanja te prema željama pojedinog polaznika.

PRIPREMA ZA MEĐUNARODNE ISPITE (FCE, CAE, CPE, TOEFL, CILS)

Pri pripremi za međunarodne ispite usmjeravamo učenike na posebne potrebne gramatičke cjeline, bogatstvo vokabulara, pisano i usmeno izražavanje potrebno za uspješno polaganje ispita. U grupama su učenici različite dobi ali jednakih jezičnih vještina i predznanja. U nastavi koristimo najmodernije udžbenike i dodatne materijale za odgovarajući ispit.

Uz nas ćete uspješno riješiti svaki ispitni izazov!

PRIPREMA ZA MATURU

Nakon godina iskustva, ponosno priznajemo da svi naši maturanti s uspjehom polažu maturu iz engleskog jezika. Nastava se provodi 2 puta tjedno po 45 minuta ili 1 puta tjedno po 90 minuta. Učenici intenzivno rade na suočavanju s tipom zadatka na državnoj maturi, čitanju raznovrsnih tekstova, obogaćivanju vokabulara i gramatičkih struktura te pisanju eseja. Nastavnik detaljno prati rad i napredak svakog polaznika, svaki tjedan ocjenjuje eseje i primjere testa iz mature te redovno obavještavaju roditelje o napretku djeteta.

Adults

adults

TEČAJEVI ZA GRAĐANSTVO

Dinamika nastave odnosno broj sati u jednom tjednu ovisi o tipu tečaja i o dogovoru s polaznicima. Prije pristupanja tečaju potrebno je izvršiti testiranje. Nakon testiranja slijedi razgovor s polaznikom o njegovim željama i očekivanjima od tečaja.

U ponudi su:

REDOVITI TEAJEVI - grupe od 6 do 12 polaznika, dinamika nastave 2x1 sat, 1x2 sata ili 2x2 sata tjedno, 65 školskih sati
INTENZIVNI TEČAJEVI - grupe od 2 do 5 polaznika, dinamika nastave 2x1, 1x2 sata ili 2x2 sata, 30 do 50 školskih sati, ovisno o broju polaznika u grupi
INDIVIDUALNA NASTAVA - program, dinamika i nastava prilagođena specifičnim potrebama polaznika Nastava je organizirana u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim satima.

Potičemo cjeloživotno učenje!

KONVERZACIJSKI TEČAJ TEA TIME

Učite jezik godinama ali još uvijek osjećate „blokadu“ ili vam nedostaje fluidnost u govoru? Naš konverzacijski tečaj uz šalicu čaja ili kave pravi je odabir za vas. U opuštenoj atmosferi čitamo novinske članke, komentiramo suvremene teme, filmove, knjige, izmjenjujemo se u prezentacijama.

Business

business

TEČAJEVI POSLOVNOG STRANOG JEZIKA

Tečajevi poslovnog stranog jezika organiziraju se s obzirom na specifične potrebe polaznika. Postoji mogućnost dolaska na lokacije po potrebi, prilagođavanju termina posebnim zahtjevima, priprema posebnih specijaliziranih tečajeva u skladu s potrebama.

Obratite nam se! Rado ćemo vam poslati najbolju ponudu za vaše poduzeće.